torstai 1. joulukuuta 2016

Kiitos lukijoille


Blogini on ollut olemassa vuodesta 2008 saakka. Kaikkiaan siinä on 445 artikkelia. Eilen 30.11. oli kaikkien aikojen ennätysyleisö, 310 lukijaa. Paljon Saksassa ja eniten Yhdysvalloissa kotomaan lisäksi. Juuri nyt Yhdysvalloissa on paljon aktiviteettia. Yksin kun tässä kirjoittelen, minulla ei ole oikein käsitystä, miksi niin on, mutta olen iloinen jokaisesta lukijasta.
Barack Obama ja hänen vaimonsa Michelle ovat olleet 8 vuoden ajan innoittajiani. Johtamisen näkökulmasta myös Bill Clintonin kausi oli inspiroiva.
Kirjoitin artikkelin Tampereen yliopiston julkaisuun sosiaalisen median käytöstä opetuksessa. Selasin silloin kirjoituksiani ja mietin, mitkä aiheet tai henkilöt ovat olleet minulle läheisiä ja innoittavia edellä mainittujen lisäksi. Zlatan Ibrahimovicin tarina ja nousu Rosengårdista tähdeksi jalkapallon taivaan on yksi niistä. Se oli kiinnostava johtamisen näkökulmasta myös siksi, että muistelmissaan hän kuvaa kulloisenkin valmentajansa merkitystä omalle uralleen.
Kun haluan kohottaa tunnelmaa, luen artikkelin  Näivettymisen estäminen
Ei se ole mikään ihmeellinen kirjoituksena, mutta sanoma on VAU!
Smokie
Tämän voi kuunnella myös näivettymisen estämiseksi.
Talvitunnelmissa Karhella
Seija Telaranta

1 kommentti:

  1. Ennätystahti jatkuu. eilisen aikana tuli taas ennäty, 328 lukijaa vuorokaudessa. Kiitos!

    VastaaPoista

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.