torstai 1. syyskuuta 2011

Johtajakurssi 28 on aloittanut opiskelun


Tervetuloa TAMKiin 22 uutta johtajaopiskelijaa.Opiskelu on alkanut perehtymisellä TAMKin tietojärjestelmään ja informaatiopalveluihin. Heti ensiesittelyssä on auennut laaja näkökulma sosiaali- ja terveysalan kokonaisuuteen, sillä meillä on ryhmässä osaamista todella kattavasti kaikilta sektoreilta. Alkaen lastensuojelusta vanhusten hoivapalveluihin. Ja kaikkea siltä väliltä. Laajasti on myös eri Suomen kolkat edustettuina. Kirsi tulee Vaasasta, Anne HUSista, Pia Muuramesta, Leila Kihniöstä ja Aino Alajärveltä. Tässä siis vain muutama esimerkki.
Hovikuvaajamme Seppo Pajari kävi luokassa ottamassa kuvan. Samoin hän kuvasi oppimisympäristömme siiitä kuvakulmasta, missä rakennuksessa pääsääntöisesti opiskelemme.


Oppilaitos siis kuvassa vasemmalla, Taysin kainalossa. "Vielä on kesää jäljellä", tekisi mieli sanoa kun katsoo polkupyörien paljoutta.
Olette sydämellisesti tervetulleita, johtajat mallia 28!
Loppuun hieman nostalgiaa. Tässä kuvassa keskellä on luokanvalvojanne maaliskuun 1.pnä 1968 Helsingin sanomissa.


Artikkelin otsikko oli: Tampereen sairaanhoito-opiston uudet tilat epätyydyttävät. Artikkelissa kerrotaan, että vihdoinkin sairaanhoito-opisto on saanut omat tilat, kun uudisrakennus valmistui keskussairaalan viereiselle tontille. Rehtorimme Ulla Pasanen ei ollut tyytyväinen, sillä tilaa oli heti alkuunsa liian vähän, sillä maailma oli suunnittelun ja rakennusvaiheen aikana ehtinyt muuttua. Sairaanhoitajista oli pula ja koulutusmääriä lisättiin. Uudessa rakennuksessa opiskeli yhteensä 430 opiskelijaa.
Samoissa tiloissa ja luokissa ollaan edelleen!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.