sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Koskiklinikka: Sirpa Rekon kokonaisnäkemys laajeni


Koskiklinikan vastaanottotoiminnasta vastaava hoitaja Sirpa Reko on pitkän linjan koskiklinikkalainen, yli 20 vuotta talossa ollut. Hänellä on tuore johtamisen erikoistumisopintojen todistus viime toukokuulta.

Reko lähti hakemaan PIRAMKin johtamiskoulutuksesta jotakin uutta ja saikin sen kokonaisnäkemyksen muodossa. ”Opiskelun aikana opin mielestäni paremmin hahmottamaan laajempia kokonaisuuksia, ja tämä kokonaisnäkemys on vaikuttanut omaankin työhöni. Esimerkiksi tuotteistamisharjoituksesta on ollut ihan käytännön hyötyä.”

Reko koki opiskelun työn ohessa antoisaksi ja mielekkääksi, vaikka varsinkin loppua kohden tahti tiivistyi melko rankaksi. Lopputyönsä Sirpa Reko teki perehdyttämisestä, koska Koskiklinikalta puuttui perehdytysohjelma erityisesti vastaavan hoitajan tai yksikön johtajan tasoisille ihmisille.

Yhtenäinen linja perehdyttämisessä ja kouluttautumisessa tukee myös yhteistyön sujumista Koskiklinikalla. ”Kun meidän kaikki esimiehet ovat käyneet saman koulutuksen, katsomme asioita jotenkin samalla tavalla. Tämä on tärkeää nyt kun alalla on kova kisa hyvistä työntekijöistä. On pidettävä entistä parempaa huolta henkilöstön hyvinvoinnista.” 


Koskiklinikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.