torstai 1. joulukuuta 2011

Tammikuun johtajakurssille runsaasti hakijoita

Johtajakurssille 29, joka alkaa tammikuussa on todella paljon hakijoita. Hakuaika päättyi viime yönä klo 12 ja siihen mennessä oli vastaanotettu 98 hakemusta!
Johtajakurssi 27 valmistuu viikon päästä ja kun saattelemme heidät kakkukahvien jälkeen jatkamaan johtajantyötään, pystymme lukemaan hakemuksia ja valitsemaan ryhmän. Kaikki saavat tiedon viikolla 50, sekä valitut, että valitsematta tällä kertaa jääneet.Ryhmään otetaan noin 20 opiskelijaa.


Lohdutukseksi niille, jotka  eivät mahdu joukkoon voin jo nyt kertoa, että meillä on keväällä tarjolla Johtamisen peruskurssi, 5 opintopistettä, joka hyväksytään 3 vuoden ajan, jos aloittaa joko Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla erikoistumisopinnot tai Kehittämisen ja johtamisen yleamk-tutkinnon opiskelun. Vastaava opintojakso on molemmissa koulutuksissa.Kurssi on maksullinen. Seuraa TAMKin internet-sivuja ja blogia (ennakkoesite on jo palkissa LUETTAVAA), saat tietoa uudesta vaihtoehdosta.

Johtamisen erikoistumisopintojen valintakriteerit ovat entiset. Niistä on artikkeli linkissä:
http://tamk-johtaminen.blogspot.com/2010/12/valinta-johtajakoulutukseen.html
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.