tiistai 19. marraskuuta 2013

Johtajina illan ottelussa

Kirjoitin blogiini www.puhutaanjohtamisesta.com pohdintaa Toni Hinkan ja Matti Vanhasen artikkelista, joka oli Suomen Kuvalehdessä 8.11.2013 otsikolla "Hyvän johtamisen mallimaaksi". Artikkelissaan he perääänkuuluttivat sitä, että tullakseen hyväksi johtajaksi  tulisi koulutuksen ja kokemuksen lisäksi olla käytössä esimerkkejä, joista voi ottaa mallia ja oppia.

Tänään jos koskaan meillä on eturivin paikat kotikatsomoissa, kun Tukholmassa kohtaavat Portugalin ja Ruotsin maajoukkueet, kapteeneinaan ja johtajinaan Zlatan Ibrahimovic ja Cristiano Ronaldo. Jalkapallomaailman kirkkaimmat tähdet, joilla on kaksoisrooli. He ovat joukkueidensa johtajuuden lisäksi myös kirkkaimmat tähdet, joilta odotetaan maaleja ja ratkaisuja.


Kuva päivän Aamulehden artikkelista, jonka otsikko on "Kumpi on kukkulan kuningas". Kannattaa lukea myös artikkeli kun virittäytyy illan koitokseen.

Jännittävää iltaa myös johtamisen merkeissä.
Terkuin Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.