torstai 31. maaliskuuta 2011

Johtakurssi 27 voi hyvin

Johtajakurssi 27. 31.3.2011
Johanna Kurki Koskiklinikasta
Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla, ryhmä 27 aloitti tammikuussa opintonsa. Pimeän ja kylmän talven aikana on opiskeltu ahkerasti, sekä lähipäivinä koululla että ryhmätöitä tekemällä. Ryhmätehtävät ovat onnistuneet hyvin sähköisten viestinten avulla, vaikka se aluksi tuntuikin oudolta. Opiskelijathan ovat Oulu-Helsinki-akselilta. Takana on johtamisen perusopinnot ja  prosessinäkökulma. Vaiheessa talousnäkökulma ja  asiakasnäkökulma. Asiakasnäkökulman puitteissa on opittu näkökulman peruskäsitteet sekä syvennetty osaamista Sinisen meren näkemyksellä asiakkaasta sekä PIKVA-menetelmään tutustumalla. Asiakassuhdeviestintä on tärkeä osa onnistunutta asiakastyötä ja yksi tehtäväkenttä esimiehelle.
Meillä oli ilo saada tänään esitelmöijäksi ajanvarauksen esimies Johanna Kurki Koskiklinikasta.Hän on opiskellut johtajakurssilla vuonna 2007. Koskiklinikan "juttu" on keskitetty ajanvaraus. Vastaanotoilla ja muissa palveluissa toimivan henkilökunnan ei tarvitse vastata puheluihin eikä antaa aikoja muun työnsä ohella.Ajanvarauksessa toimii ammattihenkilöstö, sairaanhoitajat ja lähihoitajat jotka on  koulutettu toimipaikalla niin, että he pystyvät vastaamaan asiakkaan kysymyksiin ammattitaidolla ja osaavat ohjata hänet oikean palvelun pariin.

Tämän päivän Aamulehdessä ryhmän 27 opiskelija Taru Herranen, johtava sosiaalityöntekijä Tampereen kaupungin Pirkanmaan sovittelutoimistosta ( Sovittelusta voi olla hyötyä koulukiusaamisasiassa) on kirjoittanut repliikin koulukiusaamisasiassa. Hänen sanomansa on, että luottamuksellinen sovitteluneuvottelu kiusaamisasiassa on sekä uhrille että tekijälle turvallinen mahdollisuus käsitellä asiaa.
Taru Herranen on kuvassa takarivissä, toinen vasemmalta.
Kopio Aamulehden artikkelista on palkissa luettavaa: Sovittelu kannattaa.
Johtajakurssi 27 on aktiivinen ja motivoitunut joukko alamme huippuosaajia!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.