tiistai 27. elokuuta 2013

On lähtökaffet juotu..

.. ja päivä oli työpäivä!
työkaverit
Aamulla siis juotiin työporukalla lähtökahvit, yksi vaihe jäi taakse ja uusi alkoi saman tien.Mukavat muistot jäivät TAMKista ja hyvä on niillä eväillä mennä eteenpäin. Oli nostalgiaakin, sillä mukana oli opettajakoulutukseni aikainen opettajani Annukka Häkämies, joka muisteli aikaa kun olin hänen oppilaansa. Siitä tämä lippu ja "koira". Ne muistuttavat ikimuistoisesta ajasta, jolloin Tiina Runnen kanssa otettiin koirat mukaan koulupäivän ajaksi ja kytkettiin ne koulun lipputankoon odottelemaan kiireisiä emäntiään.Hauskoja muistoja kaikki! Kiitti mahtavat työkaverit ja eri yksikköön siirtynyt Outi Wallin. Hänen kanssaan muisteltiin Tukholman reissuja. Ja sitä epävirrallista ohjelmaa, johon kuului kunnon samppanja ja vaatekassi Massimo Duttilta.
Hyvät lukijani, juttu jatkuu jo jonkin aikaa toimineella kanavalla puhutaanjohtamisesta. Siellä voit lukea vierailusta Parkanoon, jossa  kollegani Mervi Lepistön kanssa tapasin entiset johtajakurssilaiset Mirja Ahoniemen ja Salla Kallioniemen. Upeat naisjohtajat, joilla on valtaa ja vastuuta viedä parkanolaisten hyvinvointia eteenpäin.
Mervi Lepistö, Mirja Ahoniemi ja Salla Kallioniemi
 Terveisin Seija Telaranta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.