torstai 13. lokakuuta 2011

Koska alkaa seuraava johtajakurssi?

Nyt kysytään milloin alkaa seuraava johtajakurssi, Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -erikoistumisopinnot.
Hakuaikaa on koko marraskuu ja hakemus lähetetään sähköisesti. Siitä tulee ohjeistus hyvissä ajoin TAMKin nettisivuille, kohtaan erikoistumisopinnot.

Hyvää syyslomaa
 Opiskelijat Johtajakurssille 29 valitaan hakuajan päätyttyä ja koulutus alkaa 12.1.2012 ja päättyy joulukuun alussa. Kesällä ei ole opetusta. Kevään  lähiopetuspäivät löytyvät jo linkistä samoin opetussuunnitelma ja opetusjärjestelyt.  linkki infoon
Johtajakoulutuksesta hyötyvät eniten ne sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, joilla on ollut tilaisuus tehdä esimiestyötä tai jotka ovat parhaillaan esimiestehtävissä. Siksi se on tärkeä valintakriteeri. Johtajakoulutuksen tavoitteena on muuttunut ammattirooli tai syvempi osaaminen johtajan työssä. Valmistuvassa ryhmässäkin on monia, jotka jo ennen valmistumistaan ovat siirtyneet uusiin haastavampiin tehtäviin. Seuraa uratarinoita myös tässä blogissa ja muutenkin käy blogissamme niin tiedät enemmän ja saat tarttumapintaa siihen, mitä johtajakoulutus on.
 Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.