sunnuntai 23. lokakuuta 2011

YK:n päivänä, 24.10 olemme "matkoilla" Esperissä Helsingissä

Kehittämisen ja johtamisen YAMK-ryhmä 11 on 24.10. ensimmäisellä opintomatkallaan Helsingissä. Aamupäivän olemme vieraina ja tutustumassa Esperi Careen, entisen sotilassairaala Tilkan tiloissa toimivan yrityksen pääkonttoriin ja ikääntyneiden hoivapalvelukeskukseen.
Esperi Care tarjoaa asumis-, turvapuhelin- ja kotihoitopalveluita ikääntyneille, asumispalveluita mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille sekä sairaankuljetusta.

Esperi ei ole uusi toimija alalla, sillä sen toiminta on alkanut jo 1940-luvulla. Silloin toiminnasta   vastasi Suomen Punainen Risti vastuualueenaan sairaankuljetus. Nykymuotoinen Esperi on aloittanut toimintansa vuonna 2001, jolloin alkoi voimakas laajentuminen ja kehittämistyö. Kaikki toimialat ovat sertifioituja ISO 9001 -standardin mukaisesti.


Tilkan avajaisia vietettiin 4.6.2009

Esperin arvot ovat:
Lämminhenkisyys, luotettavuus, avoimuus, asiakaskeskeisyys ja tuloksellisuus.  Nämä arvot ovat säilyneet ja toimineet läpi organisaatiomuutosten, sillä ne ovat perua jo ajalta, jolloin  Esperi toimi osana Suomen Punaista Ristiä.

Tilkantähden kaunis ympäristö
Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja on Marja Aarnio-Isohanni.Hän on kuvassa vasemmalla. Vierailustamme vastaa Ikääntyneiden asumispalveluiden toimialajohtaja Anita Kuokkanen ja palveluvastaava Arja Sokura esittelee Tilkkaa toimitaympäristönä.
Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon kehittämisen ja johtamisen alalla tähtäävä ryhmä 11 on aloittanut opinnot syyskuun alussa. Opiskelijoita on 26. Nyt on menossa johtamisen opintojen aloitusjaksot, Sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristö sekä Organisaatio ja sen johtaminen. Esperin jälkeen päivä jatkuu eduskunnan toimintaan tutustumisella.
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.