tiistai 24. joulukuuta 2013

Aurinkoa ja unta Hawaijilla

Juuri ennen joulurauhan julistusta ehdin tämän ihanan "johtajaperhekuvan" myötä toivottaa kaikille lukijoilleni Joulurauhaa.



Obaman naiset ovat jo pukeutuneet Hawaijin väreihin, minne perhe vetäytyy joulunviettoon. Ikävissä tunnelmissa. Kannatusluvut ovat pohjalukemissa ja negatiiviset tapahtumat varjostavat elämää. Jotain mukavaa meille suomalaisille. Suomalaistaustainen John Koskinen on nimetty huippuvirkaan Obaman hallinnossa, verovirasto IRS:n johtoon.
Joululta Obama toivoo aurinkoa ja unta, ja niistä saamansa energian avulla kääntävänsä epäonnistumiset valoon päin. Jorma Ollilaa lainaten: "virheitä voi tehdä, mutta ei samaa kahta kertaa".
Itse vietän joulua kotimaisemissa Karhella. Ohjelmassa on Viljakkalan joulukirkko, hautakynttilöiden sytytys ja rauha täällä maalaismaisemissa kuusten keskellä. Juuri siirryin Lee Childin dekkareiden parista Nebraskasta Tukholman Råbyhyn, Roslundin ja Hellströmin dekkarin “Kaksi soturia”, myötä. Näistä Ruotsin slummeista minulla onkin jo kokemusta Malmön Rosengårdista alkaen. Sinnehän sijoittuivat Zlatan Ibrahimovicin muistelmien lapsuus ja nuoruus -osiot

Valkoisen talon joulukuusi
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.