keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Johtajakurssilainen tapahtumien keskiössä Nykissä

Hurrikaani Irene ei meitä säikäyttänyt. Satoi hieman enemmän kuin nyt Tampereella ja tuuli hieman vihelsi. Manhattan lamaantui tunnelien, metrojen, bussien ja siltojen sulkemisen vuoksi.

Broadway tyhjeni myrskyn aikaan
 Kiekkoareenalta suli jää kun New Jersey sulki sähkön tuotannon eli pieniä mutkia oli urheilujoukkueemme matkassa. Kaikki oli suurta ja mahtavaa, ei voi muuta kuin todeta, että Amerikka on Amerikka. Kurssikaverini  Marjo Lento kertoi jokin aika sitten tässä blogissa kaupungista ja sen ihmeellisyyksistä. Minulle matka oli pelimatka, jääkiekossa voitettiin ja hävittiin ja lopulta pudottiiin jatkopeleistä. Toki Los Angelesin palokunta joutui nöyrtymään Tampereen brankkareiden käsittelyssä. Mutta tuli mitaleitakin. Painissa kultaa voitti palomies Petteri Meskanen. Kultaa toi myös palomies Juha Niinimäki suunnistuksessa. Lisäksi ylipalomies Pertti Seppälä saavutti hopeaa yli 55 -vuotiaiden keihäänheitossa.

Matti Välikoski ja paloesimies Harri Tanhuanpää
Matkamme sattui lähelle terrori-iskun 10-vuotispäivää. Moni kollegamme menetti henkensä pelastustyössä. Siksi olikin erityisen tärkeä hiljentyä Ground Zeron alueella.


Kokemus kisoista New Yorkissa jäi jokaiselle meistä muistoihimme ikiajoiksi.

Matti Välikoski, johtajakurssi 27

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.