torstai 24. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä

Valmistauduin Tallinnan pääsiäiseen sisustuskaupoissa. Superkaunista ja superkallista on tarjolla. Kiva tuntea, miten asiakasta arvostetaan ja autetaan  valinnoissa. Suosituimpiin ravintoloihin ei pääse koko pääsiäisenä ellei ole tehnyt varausta etukäteen. Hyvä tunnelma kun kaupoissa ja palveluissa on asiakkaita. Lähiravintolassa Kadriorgissa saa lisäksi ihailla paikallisten naisten eleganssia. Kasvot on kirkastettu, kädet ja kynnet hoidettu eikä ole pukeuduttu rätteihin eikä lumppuihin. Osterit ja samppanja on suosittu yhdistelmä. Toki voi poiketa lenkkivaatteissakin, aina on arvostava palvelu.


Viron historiallisen museon takapihallakin rakennetaan
Viron historiallinen museo, Maarjamäen kartano
Monet tallinnalaiset viettävät kyllä pääsiäistä matkoilla tai maaseudulla. Nyt kunnostetaan  Neuvostoliitto-aikaisia taloja, jotka ovat kuuluneet suvuille. Niissä nautitaan pääsiäisruuista koko perheen voimin. Tieto on kampaajien tietotoimistosta. Toiset taas työskentelevät täysillä. Naapurustossa on nousemassa uusia kerrostaloja ja työtä tehdään kuin arkena. Korkeasesonki on myös kylpylöissä ja hoitoloissa, kaikki ajat täynnä. Tässä tunnelmat Tallinnasta. Pääsiäisenä voi myös tanssia, kuin Rollarit Havannassa tai Barack Obama Argentiinassa.
Terkuin Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.