maanantai 7. maaliskuuta 2016

Johtajanaisen kevätkirkastus

Jos kuvasi peilissä on masentava, siihen tuleen ei kannata jäädä makamaan. Ihan Tampereellakin voit saada kansainvälisen tason kohennusta itsetuntoosi ja ilmeeseesi, sillä tarjolla on aivan samoja hoitoja kuin niille, jotka astelevat Hollywoodin punaisella matolla. Naisjohtajalla ei ole aikaa olla poissa töistä eikä hän  voi esiintyä kuin Vesa Keskinen mustin silmin työpaikallaan. Kysyin KC Clinicin ammattilaisilta, mitä on tehtävissä kevätauringon armottomassa valossa ja sellaisilla reunaehdoilla, että hoidon jälkeen voi mennä  suoraan takaisin työpaikalle.
Siispä ottamaan asiasta selvää. KC Clinicilla toimii kaksi kansainvälisen huippuosaamisen ammattilaista, kosmetologit Hanna ja Taija, jotka kertovat, mitä juuri nyt on tehtävissä naisille, jotka eivät halua leikkauksia, haavoja, pitkiä hoitoaikoja eikä toipumisia.


Kosmetologit Hanna ja Taija
Hydrafacial-hoito kestää vain puoli tuntia ja siinä ajassa iho on kuorittu ja siitä on poistettu epäpuhtaudet ja syötetty “tilalle” tehoaineet. Tehokas alipaineimu poistaa siis harmautta aiheuttavat ainekset, jotka voi hoidon jälkeen todeta jätesäiliöstä. Aika hurjalta näyttää, mutta kasvoissaan sen huomaa positiivisena vaikutuksena. Hydrafacial hoitoja on monenlaisia- ja tasoisia. Hinta vaihtelee alle sadasta eurosta ylöspäin. Hoito on kivuton ja töihin voi palata samantien.


Freeze-hoidossa käytettävien radioaaltojen lämpövaikutus lisää ihon kollageenisäikeiden määrää ja parantaa niiden laatua. Freeze voidaan kohdentaa kasvojen eri alueille, sinne missä apua eniten tarvitaan: löystynyt kaulan iho, valahtaneet posket, kasvojen rypyt ja uurteet. 
Freeze hoito on kivuton ja nopea, takasin töihin pääsee samantien. Sitä voidaan antaa sarjana, jolloin vaikutus on tehokkaampaa. Hinta on sadan euron tuntumassa riippuen hoidettavan alueen laajuudesta.
Ultherapy on uusinta uutta. Se on plastiikkakirurgin toteuttama hoito, jossa ultraäänienergiaa kohdennetaan siihen tarkoitetulla laitteella niihin kudoksiin, jotka ovat kohotuksen tarpeessa. Erityisesti sitä käytetään kaulan, leuanalusen, dekolteen ja kulmien alueen hoitoon. Ultherapyn avulla saadaan raikkaampi ja nuorekkaampi ulkonäkö ja ilme kasvoille. Miksi se on juuri johtajanaiselle sopiva toimenpide? Siksi, että mitään ei leikata, ei tarvita sairaslomaa, yleensä yksi hoitokerta riittää, eikä ole mitään jälkihoitoa. Hoito kestää tunnin verran. Mahdollista on ottaa pieni esilääke, mutta kaikille se ei ole tarpeen eikä tietenkään silloin, jos menee takaisin töihin. Pientä nipistelyä voi tuntea kun laite liikkuu iholla. Vaikutuksen voi havaita hetikin, mutta kun heikentynyt kollageeni parin kolmen kuukauden kuluttua on korvautunut uudella, vaikutus on täydessä mitassaan.
Johtajanaisille on tärkeätä hyvä hinta-laatusuhde, niin omassa työssään kuin ostamissaan palveluissa. Toinen tärkeä asia on turvallisuus. Siksi kannattaa luottaa ammattilaisiin. KC Clinicissa turvallisuuden takeena on se, että kaikkien hoitojen taustalla on arvostettu palstiikkakirurgi Heikki Kupi, sairaanhoitaja Susanna Kupi sekä monet muut läheisten alojen asiantuntijat. He laajentavat ja syventävät koko ajan osaamistaan ja vertaavat omia toimintojaan kansainvälisen verkoston avulla. 
American Voguessa oli taannoin artikkeli ikääntyvistä naisista ja heidän suhtautumisestaan “korjaaviin toimiin”. Jos haluaa vanheta luonnonmukaisesti, tulisi kuitenkin yhdessä asiassa antaa periksi. Hiusten ei kannata antaa harmaantua grafiitinharmaiksi, koska se syö kaiken värin kasvoilta. Lisäisin tähän, että ammattilaisen suorittamat kevyet kirkastukset parantavat elämänlaatua ja tuovat hyvää mieltä koko rahan edestä.
Tutustu KC Clinicin laajaan palvelutarjontaan osoitteessa
Kevättä kasvoissa, terkuin Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.