keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Johtajakurssille 28 on valittu opiskelijat

Syyskuussa alkavalle erikoistumisopintojen Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla kurssille  28 on tänään valittu osallistujat. Ryhmään on valittu 22 opiskelijaa ja lisäksi varasijoille 11. Työssä oleva aikuinen opiskelija elää elämässään ruuhkavuosia, joten aina voi tapahtua muutoksia. Syksyn lukujärjestys on TAMKin nettisivulla kohdassa erikoistumisopinnot/johtaminen sosiaali- ja terveysalalla.Tiedot tulevat ensi viikon aikana kaikille hakijoille.Voitte myös kysyä valinnasta allekirjoittaneelta puhelimitse tai sähköpostilla. Tiedusteluihin vastaa toimistossamme Merja Leinonen.

Keväällä 2009 valmistuneet johtajakurssilaiset Eskilstunassa
Seuraava johtajakurssi alkaa jo tammikuussa 2012. Seuraa siis TAMKin nettisivuja jos nyt ei onnistanut. Helppoa ei ollut tälläkään kertaa päästä valittujen joukkoon sillä hakijoita oli 86.

Kehittämisen ja johtamisen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävän,  syyskuussa aloittavan ryhmän valintakokeet ja haastattelut on tällä viikolla saatu päätökseen. Valintaprosessi kestää hieman pidempään, koska siihen kuului mm. kirjallinen tentti. Hakijoille on annettu päivämäärät haastattelujen yhteydessä.
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.