lauantai 9. kesäkuuta 2012

Outi Wallin on nyt tohtori!

Tampereen yliopistossa tarkastettiin eilen 8.6. YTM Outi Wallinin väitöskirja: Hyvinvointityöhön sitoutuminen. Diskurssianalyysi työhön sitoutumisesta perheen, työhyvinvoinnin, ammatillisuuden ja asiakaslähtöisyyden näkökulmista.

Matkalla väitöstilaisuuteen...
Vastaväittäjänä oli dos. Kaisa Kauppinen Työterveyslaitokselta ja kustoksena prof. Pertti Koistinen. Väitöskirja kuuluu sosiaalipolitiikan alaan. Lue tiedote linkistä: http://www.uta.fi/ajankohtaista/vaitokset/tiedote.html?id=74405. Samasta paikasta löydät myös tiedot mistä väitöskirjan voi tilata ja ostaa sekä verkkoversion osoitteen.
Paavo Koli -sali oli täpö täynnä ja meillä läsnäolleilla oli ilo seurata hienoa keskustelua ja sitä kuinka upeasti Outi perusteli valintojaan ja puolusti työtään.

..ja tohtorina ulos...
Outi on Kannuksen tyttöjä Pohjanmaalta. Karonkassa vahva pohjalainen suku tahditti iltaa ja loi hauskan ja lämpimän tunnelman, josta me työtoveritkin pääsimme nauttimaan. Johtamisen erikoistumisopintojen ja ylemmän ammattikorkeakoulutuksen valmistuneet ja nykyiset opiskelijat voitte olla ylpeitä opettajastanne ja me työtoverit kollegastamme.

Helpottunut hymy, vuosien aherrus ohi
Väitöskirjatyö oli Outille pitkä projekti, jota hän työsti pääosin työn ohella. Asialla on puolensa myös työn näkökulmasta. Väistöskirjatyötä tehdessä on  oltava koko ajan ajan tasalla ja tiedettävä keskustelusta, mitä tiedemaailmassa asian tiimoilta käydään.Antoisaa on myös kollegoiden kannalta ollut, että kun aihe sivuaa niin läheltä opetuksemme aiheita, olemme olleet imussa mukana.Toimintaympäristökin on päivitetty!
Kun opettaja itsekin opiskelee, ymmärtää hän oman kokemuksensa kautta paremmin  opiskelijoidensa tilanteen, mahdollisuudet ja uhat. Sanalla sanoen kaikki hyötyvät, kiitos Outi!

Onnittelut!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.