maanantai 4. kesäkuuta 2012

100 hakijaa johtajakoulutukseen!

Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -erikoistumisopintoihin tuli määräaikaan mennessä tasan 100 hakemusta. Hakuaika on nyt  ohi ja seuraava mahdollisuus on hakea marraskuussa tammikuussa 2013 alkavalle kurssille. Kuten kaikki tietävät, ammattikorkeakoulujen on myös osallistuttava säästöihin ja meillä se merkitsee paitsi supistuksia myös maksujen korotuksia. Niinpä nyt alkavan johtajakurssin kurssimaksu on  250 euroa, mutta jo tammikuussa hinta on kaksinkertainen.
Kiitos kaikille hakijoille. Teemme parhaamme, että valintamme on oikeudenmukainen ja osuva. Prosessi etenee siten, että nyt koulutuskoordinaattorimme lajittelevat hakemuksia ja tarkistavat niitä.

Merja Leinonen ja Taru Orell
Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla erikoistumisopintojen halkemuksia työstää kuvassa oleva koulutuskoordinaattorimme Merja Leinonen. Suunnittelija Taru Orell on juuri siirtynyt sisustusalan koulutukseen.
Keskiviikkona on valintakokous, johon osallistuvat hallinnon edustajana Tiina Hakkarainen, lehtori Outi Wallin sekä allekirjoittanut. Ryhmään valitaan 22 opiskelijaa. Valinnan jälkeen jokaiselle hakijalle tulee tieto onko päässyt joukkoon vai ei. Kuten hakijamäärästä voi päätellä, postitus ei tapahdu käden käänteessä. Juhannukseen mennessä tieto tulee. Valinnasta voi myös kysyä puhelimitse ilmoituksissa olevista numeroista keskiviikon jälkeen.

Anne Kivelä ja Seija Telaranta
Kuvassa kanssani on koulutuskoordinaattorimme Anne Kivelä. Hänellä on johtajakoulutusten koordinoinnista valtavan pitkä kokemus, jo ennen ammattikorkeakoulua. Häntä on kiittäminen monista elämää selkiyttävistä asioista  ennen opiskelujen alkua ja koko opiskelun ajan. Koulutuskoordinaattorimme työstävät myös todistukset opiskelujen päättyessä.

Saimme vahvistusta työllemme Vaasassa, Aikuiskoulutuspäivillä viime torstaina ja perjantaina, jossa kuvatkin on otettu. Yksi aihe oli Y-sukupolvi työelämässä. Voitte lukea asiasta edellisestä blogiartikkelista sekä siinä olevista linkeistä, jossa kyseistä aihetta käsitellään. Oli mukava tavata muiden ammattikorkeakoulujen aikuiskoulutuksen henkilöstöä. Merihän tekee aina vaikutuksen ja illalliset oli järjestetty merenranta-ravintolaan. Ruoka oli hyvää ja tunnelma iloinen. Olemme nyt iskussa tekemään oikeita ratkaisuja valinnoissa.
Terveisin Seija Telaranta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.