maanantai 16. kesäkuuta 2014

Jalkapalloa johtajanaisille


Cristiano Ronaldo ja Irina Shayk
Huhtikuun espanjankielinen Vogue latasi täyslaidallisen Cristiano Ronaldoa yhdessä venäläisen tyttöystävänsä, valokuvamalli Irina Shaykin kanssa. Lehden sisäsivuilla on lisää paljastavia kuvia, lienee espanjankielisessä maailmassa aika rohkeita, sillä heti ilmestyi artikkeleita teemalla miksi hän ei voi pitää vaatteita päällään. Tänään illalla on hyvä paikka tarkistaa ruutujen ääressä, lentääkö paita ja minkälainen on sixpack.
Jos ei ole kiinnostunut jalkapallosta sinänsä, maailmanmestaruuskisoissa on kyllä katsottavaa naisillekin, myös johtajanaisille. Alla olevista linkeistä voit käydä katsomassa blogikirjoituksia, jotka liittyvät aiheeseen. Tärkeimmät artikkelit koskevat Zlatan Ibrahimovicia, Ruotsin "merkittävintä" ihmistä, joka ei nyt pelaa, koska Ruotsi ei päässyt karsinnoista läpi. Mutta katsojana hän on paikanpäällä.
Siellä missä on valtaa, ja sitähän tähdillä on, siellä ovat paikalla myös kauniit naiset. Siitäkin on yksi artikkeli. Jalkapallotähtien vaimot ja tyttöystävät ovat toki muotovalioita kuten kuvista näkee, mutta useimmat heistä ovat miestensä lailla supertähtiä. Gerard Piquen kumppani on laulajatähti Shakira, espanjalaisen maalivahdin Iker Gasillasin vaimo Sara Garbonaro taas Espanjan television urheilutoimituksen ansioitunut toimittaja, joka nytkin on töissä kisoissa, isossa roolissa.

Minua kiinnostaa jalkapallossa johtaminen. On mielenkiintoista seurata valmentajien reaktioita, nähdä miten suurista odotuksista tulee tähtiä eilisen taivaan ja miten uudet joukkueet ja tuoreet pelaajat nousevat ja ryhtyvät kantamaan vastuuta. Jalkapallo tuottaa nyt lähes vuorokaudet ympäri kuukauden ajan johtajille reflektiopintaa ja mahdollisuuden saada esimerkkejä hyvästä ja huonosta johtamisesta, henkilöstöjohtamisesta ja paljosta muusta.

Zumbatiimini
Jos on lomalla, tulee kasvattaa myös fyysistä kuntoaan. Sateen sattuessa zumba-dvd pyörimään ja pääset aitoon Rion tunnelmaan.


Älä myöskään unohda luontoa oman henkisen hyvinvointisi elvyttäjänä. Stephen Covey pitää luonnossa liikkumista ja  luonnon seuraamista yhtenä parhaimmista keinoista edesauttaa omaa jaksamistaan. Minulla täällä Karhella on paitsi  kaunis metsä niin myös metsän eläimet, jotka tarjoavat seurattavaa päivisin. Pikkupupu on tullut jäädäkseen pihaan ja ottanut oman paikkansa vahvasti. Häntä eivät ihmiset, autot eivätkä ruohonleikkurit häiritse. Ympäristössä on valtavan kokoisia rusakoita pitämässä kokoontumisia.

Mikä kesä!
Terveisin Seija Telaranta
Zlatan Ibrahimovic
Diego Maradona
Jalkapalloilijoiden vaimot
Cristiano Ronaldo
Illan ottelu/Messi
Zlatan johtaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.