sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kilpailu ratkesi ja voittaja on....

Päivän kuva Arjasta
Palvelupäällikkö Arja Laitinen Pihlajalinnasta. Arja on kaikille blogieni lukijoille tuttu jo vuosien takaa, ahkera kirjoittaja, sosiaali- ja terveysalan ansiokas johtaja sekä menestynyt poliitikko, Nokian kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Onneksi olkoon Arja tästäkin voitosta näiden Tallinnan torilla kuvaamieni ruusujen kera.


16.4. Mervi Lepistön artikkelin yhteydessä oli arvaustehtävä, jossa leikkimielisesti kysyttiin pesussa olevan auton merkkiä. Vastauksia tuli lähes 30. Yhtäkään täysin oikeata arvausta ei tullut, mutta lähimmäksi pääsi Arja Laitinen. Hän oli oikeassa automerkissä eli Audissa, johtajanaisen autossa, mutta malli oli väärä. Oikea vastaus on Audi A3.
Palkintona 1 tunnin coaching, toteuttajana TtT Mervi Lepistö (CareOne Oy), joka on kouluttautunut coachiksi/valmentajaksi. Siitä seuraava blogiartikkeli. Pysy linjoilla!

Lue lisää palvelupäällikkö Arja Laitisesta edellisestä artikkelista, jossa käsiteltiin myös hänen työpaikkaansa Pihlajalinna Oy:tä, päivän "nousijaa" talousuutisissa.
Arja Laitinen on palvelupäällikkö Pihlajalinnassa
Sunnuntaiterveiset Tallinnasta, Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.