perjantai 6. toukokuuta 2011

Johtajakoulutus kannattaa, hakuaika menossa

Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -erikoistumisopintojen ryhmä 26 valmistuu 19.5. Yhteensä 21 opiskelijaa. Kehittämistehtävien aiheita olivat mm. toiminnan johtamisen kehittäminen, joka sisälsi toimenkuvien ja tehtäväkuvausten työstämisen, ryhmäkehityskeskustelu, osaamiskartoitus, muutoksen johtaminen, prosessin johtaminen, autonominen työvuorosuunnittelu, palvelutuotteiden kehittäminen ja erilaisia käsikirjoja opiskelijoiden ohjauksen ja perehdyttämisen tehostamiseksi.Työt tehdään oman toimintayksikön kehittämiseksi.

Etualalla vasemmalla kotihoidon esimies Tarja Viitanen Tampereen kaupungilta ja oikealla lehtori Seija Telarannan  jälkeen Kostiakodin johtaja Arja Ahava-Kokkola, Marika Tamski Tampereen kaupungin selviämis- ja katkaisuhoitoasemalta, Maija Oksanen toimii osastonhoitajana Kangasalan terveyskeskuksen avoterveydenhuollossa, Seija Nurisalo tulee Mäntsälästä ja toimii siellä kunnan perusturvan vastaavana sairaanhoitajana. Reima Oinonen on Hatanpään kantasairaalan välinehuollon osastonhoitaja ja Jani Reijomaa Lastensuojelulaitos Aamuruskokodin johtaja.
Johtajakoulutus on mahdollistanut hedelmällisen vuorovaikutuksen eri aloilta tuleville johtajille ja rikastuttanut ryhmätehtäviä.
Yliopettaja Mervi Lepistö ja lehtori Outi Wallin avaavat tässä ovea uusille johtajakurssilaisille ryhmän 26 valmistuttua ja tehdessä tilaa. Mervin aluetta on henkilöstöhallinto ja hän on erityisosaaja enneagrammin hyödyntämisessä johtajan työssä ja Outilla sosiaalialan asiantuntijana prosessinäkökulma, henkilöstönäkökulma ja asiakasnäkökulma. Jos tulee hyvä kesä viimeistellä väitöskirjaa, saamme syksyllä seurata väitösprosessia läheltä. Talousnäkökulman vahva osaaja on lehtori Tiina Wickman-Viitala. Opettajatiimi toivottaa uudet hakijat tervetulleiksi TAMKiin.
Hakuaika kestää toukokuun loppuun. Jokainen hakija, pääsi tai ei, saa tiedon juhannukseen mennessä.
Johtajakoulutus tuottaa tulosta! 
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.