torstai 13. syyskuuta 2012

Voitto tuli Teijalle

Tänään meillä TAMKilaislla on taas ilo esitellä voittaja. Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla ryhmän 29 opiskelija Teija Sarna on tänä aamuna voittanut Aamu-tv:n koko kesän jatkuneen valokuvauskilpailun.

Teija Sarnan voittokuva
Kisaan on tullut tuhansia otoksia.  Kuukausittain on valittu "kuukauden kuva". Teijan kuva voitti heinäkuussa ja näistä voittajista valittiin finalistit ja tässä on tulos. Heinäkuun  teema oli "Aurinko lataa akkuja". Arvioitsija perustelee valintaa sillä, että tässä Teijan kuvassa on huikea luontonäytelmä, se kuvaa hyvin annettua teemaa ja toteutus on ollut haastava varsinkin valotuksen osalta. Kuva on otettu iltahämärässä.
Upeata kuvaa katsoessa herää monenlaisia ajatuksia.Vesi on hieno elementti ja tässä on illan musteensini. Ja sitten vuorovaikutusta sorsien kanssa, tulivatko ihan ilman "tarjoilua" , uskaltaako niitä olla noin lähellä??
Helppo taas ajatella Stephen R. Coveyn sanomaa, miten tärkeätä johtajalle on vaalia ja kasvattaa itsessään tajua kauneuteen ja esteettisyyteen, nauttia ja tuottaa elämyksiä.
Kiitos Teija Sarna kun tuotit meille iloa kuvallasi. Ja hyvän matkan toivotukset sinulle Pietariin. Joutsenlampi sopii  tähän kokonaisuuteen.
Linkki Aamu-TV:n ohjelmaan : http://yle.fi/uutiset/kesakuvakisan_2012_voittaja_on_selvinnyt/6291348?autoplay=true
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.