keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Ilta oli "slummien tähden"


http://tamk-johtaminen.blogspot.fi/2012/05/ankanpojasta-voikin-kasvaa-joutsen.html

Jos et ehdi lukea koko kirjaa, oheisessa linkissä on otteita Zlatan Ibrahimovitsin koskettavasta tarinasta Malmön Rosengårdin slummeista maailmantähdeksi. Eilinen matsi Saksaa vastaan osoitti, että Zlatan, joka vieläkin joutuu lunastamaan paikkansa jalkapallon yhtenä legendana, on myös johtaja.
Ruotsin lltalehdissä on sivutolkulla analyysia pelistä, jonka Angela Merkerin ja Fredrik Reinfeldtin läsnäolo kruunasi. 4-0 tappioasemasta 4-4 tasapeliin. Erityisesti on nostettu esiin kapteenin rooli murskatappion ollessa melkein tosiasia. Tauolla Zlatan piti puheen, joka sekä pysäytti että sytytti joukkueen mahdottomasta tilanteesta voittoon. Liikuttuneena Tobias Sana kertoo myös siitä, että varman maalin missattuaan kapteeni tarttui häntä olkapäästä, osoitti tukensa ja sanoi:"kör, kör, kör" , siis eteenpäin vaan.
Zlatan on osoitus siitä, miten jokainen voi olla oman elämänsä sankari ja kasvaa johtajaksi, vaikka synnyinlahjaksi ei paljon saanutkaan.
Kasvusta johtajaksi on lisää osoitteessa : http://tamk-johtaminen.blogspot.fi/2012/06/tahdesta-kapteeniksi.html
Hyvin sopii Zlataniin Helismaan Kulkurin iltatähti: http://www.youtube.com/watch?v=QV8OH6z3eXQ
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.