tiistai 7. lokakuuta 2014

100 000 lukijaa!


Tänä aamuna klo 9 rikkoutui tässä blogissa 100 000 lukijan raja. Odottelin sen tapahtuvan vasta parin viikon kuluttua, mutta syksy on ollut vilkasta aikaa.
Sydämelliset kiitokset teille kaikille. Olisi tosi tylsää kirjoittaa vain itselleen. Blogia luetaan myös monissa muissakin maissa, suurimmat lukijamäärät tällä hetkellä ovat Saksassa, Virossa, Yhdysvalloissa, Irlannissa, Venäjällä, Serbiassa ja Puolassa. Usein olen ihmetellyt, että Ruotsissa ei ole paljoakaan lukijoita, vaikka ruotsalaisista on paljon juttuja.
Blogissa ei ole mainoksia eikä sponsoreita. Tekstejä on yhteensä 367 ja kaikki liittyvät tavalla tai toisella johtamiseen. Jäätyäni TAMKista eläkkeelle julkaisen nämä jutut myös toisessa blogissani www.puhutaanjohtamisesta.com. Siinä on eri kävijälaskuri ja lukijat ovat tasaisesti lisääntyneet myös siellä.
Blogiin liittyen olen kirjoittanut artikkelin "Kuinka johtamisen blogia käytetään sosiaali- ja terveysalan johtakoulutuksessa ja sen markkinoinnissa" Joanna Kalalahden toimittamassa Tampereen yliopiston Informaatiotieteen laitoksen julkaisussa  Tarinoita blogien käytöstä
Mitä artikkeleita luetaan eniten? Aina tietysti uusimpia, mutta hämmästyttävän paljon myös pari vuotta sitten ilmestyneitä. Minulla ei ole kuin päivittäinen "Top 5", mutta luulen, että kaikkein eniten luettu on: Luhatuuli on aito ja lämmin koti

Naisjohtajista olen tietysti kirjoittanut paljon. Ajankohtaisia ovat edelleen Brasilian presidenttikisaa uudelleen  käyvä Dilma Rousseff, ainakin Facebookissa vaalikampanjan aloittanut Hillary Clinton, josta on monta artikkelia sekä juuri työn alla oleva toinen juttu GM:n pääjohtajasta suomalaistaustaisesta Mary Barrasta. Lukemalla esikuvista ja menestyneistä, kolhujakin saaneista johtajista ihan tavallinen suomalainen sosiaali- ja terveysalan johtaja löytää reflektiopintaa ja huomaa, että ongelmat ja onnistumiset ovat samantapaisia tasolla kuin tasolla.

Omat suosikkini:
Näivettymisen estäminen
Ankanpojasta voikin kasvaa joutsen
Elämä ilman kompromissejaEikä unohdeta Barack ja Michelle Obamaa, heitä on aina mielenkiintoista seurata. Siksi kävinkin viikonloppuna Obaman "jäljillä" Tallinnassa katsomassa Kadriorgin puistossa hänen vierailunsa paikat; presidentin linnan ja Kadriorgin museon, jossa hän kävi neuvotteluja.

Kiitos lukijani!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.