sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Johtamisen näkökulmat -seminaari onnistui

Kiitos kaikille osallistujille, luennoitsijoille ja päivän suunnittelusta ja toteutuksesta vastaaville Kehittäminen ja johtaminen YLEAMK-ryhmän 09-opiskeijoille. Yhteistyössä on voimaa. Seminaari ja julkaisuprojekti olivat myös merkityksellinen osoitus ammattikorkeakoulun tärkeästä päämäärästä, toimia kumppanuussuhteessa työelämän kanssa. Pelkät kokoukset ja suunnittelut eivät vie asioita eteenpäin, vaan yhdessä tekeminen ja yhdessä esiintyminen.
Meillä oli todella iso ilo saada alueen merkittävät johtajat yhteiseen seminaariin ja avaamaan henkilökohtaisesti omaa johtamistaan ja organisaatioidensa tulevaisuutta. Esimiehen ei ole hyvä istua seminaareissa ja olla poissa henkilöstönsä luota. Alunperin meillä oli tarkoitus järjestää kaksipäiväinen tilaisuus, mutta saimme palautetta osallistujilta, jossa toivottiin kiteytystä yhteen päivään.

Johtamisen näkökulmat -julkaisussa on 61 kirjoittajaa. Eli tosi moni ei mahtunut esitelmöimään aiheestaan, mutta julkaisussa on monta todella kiintoisaa ja ajankohtaista  artikkelia.
Mainitsen nyt tässä Hanna Tainion, jonka artikkeli "Asiakkaana äänestäjä" on mukavaa ja ajatuksia herättävää luettavaa. Sirkka Kukkola kirjoittaa SHQS-laatujärjestelmästä ja sen käytäntöön viemisestä, aiheesta, mistä ei ole paljoa tietoa saatavilla. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin asiakaspalvelun kehittämispäällikön Marika Järvisen artikkeli asiakasnäkökulmasta on todella kattava katsaus asiakaspalveluun ja sen kehittämiseen julkisorganisaatiossa.
David Beckham kohotti suomalaisen kirurgisen osaamisen kertaheitolla maailman tietoisuuteen, kun Sakari Orava leikkasi Turussa hänen akillesjänteensä. Timo Telaranta kertoo omassa artikkelisaan miten ulkomainen potilas hakeutuu Suomeen ja mitä vaaditaan, jotta meidän osaamisemme löydetään. Artikkelissa on kahden japanilaisen ja yhden norjalaisen potilaan tarina.

Julkaisun voi tilata osoitteesta:
www.tamk.fi/julkaisut
Johtamisen näkökulmat -julkaisussa on kuten sanottu 61 kirjoittajaa ja 480 sivua. Hinta on 38€ +lähetyskulut.
Seija Telaranta

1 kommentti:

  1. Suurkiitos opettajillemme Seijalle ja Merville, kun saimme opiskelijoina olla mukana organisoimassa ja osallistumassa Johtamisen näkökulmat -seminaariin! Prosessi oli opettavainen ja saimme kokemusta seminaarien järjestämisestä. Usein olemme olleet osallistujina, mutta nyt saimme kokea mitä kaikkea sellaisen järjestäminen vaatii ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon ja tehdä. Onneksi meitä oli monta jakamassa vastuuta ja tehtäviä. Lisäksi haluan kiittää opettajiamme siitä, että saimme artikkeleitamme julkaisuun! Seminaareja tulemme varmasti organisoimaan, niihin tulemme vielä osallistumaan, mutta oman tiiminsä artikkelin julkaiseminen kirjassa on ainut laatuista ja mieleenpainuva tapahtuma!Kiitos luottamuksesta Seija ja Mervi!

    VastaaPoista

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.