tiistai 26. helmikuuta 2013

Vuoden 2012 blogi valittu

Viime vuonna TAMKin Vuoden blogi -palkinnon saajana minulla oli iso kunnia saada valita seuraaja. Jotenkin oli kafkamainen tilanne, kun yliopettaja Cai Melakoski oli minun blogini alkuunpanija ja ohjaajani pitkin matkaa.Eli tässä kävi niin, että muna tuli ennen kanaa. Ikinä en unohda sitä, kun tosi pitkään yhdessä blogiani kasattuamme sen ollessa ulkoisilta puitteiltaan ja asetuksiltaan melkein valmis, unohdin salasanani.
Ei muuta kuin kaikki alusta. Cai kesti tämänkin kuin mies!
Ohessa perusteluni TAMK taide & viestintä -blogin valinnalle:

"TAMK taide & viestintä -blogi on toiminut yli viisi vuotta. Blogissa on vuosittain ollut enimmillään 279 ja vähimmillään 146 artikkelia. Koko tuotanto on mahtava lukupaketti taiteen ja viestinnän maailmasta. Artikkeleiden kautta saa hyvän perspektiivin alan toimintaympäristöön. Blogi profiloi tyylikkäällä tavalla taiteen ja viestinnän koulutusohjelmia tarjoten siten arvokasta tietoa opiskelemaan aikoville, opiskeluissa mukana oleville sekä sosiaalisen median käyttäjille laajemminkin, myös englanninkielisenä. Blogi on ulkoasultaan selkeä, värimaailmaltaan kaunis ja elegantti, kypsyneellä tavalla kansainvälinen, monipuolinen ja informatiivinen.  TAMK taide & viestintä -blogi toimii myös esimerkkinä meille muille blogisteille. Se on TAMKin blogien lippulaiva. Maailma tarvitsee esikuvia. "

Arja Hautala viestinnästä sekä Cai Melakoski
Onneksi olkoon Cai ja suomenkielisen version toteuttaja Sohvi Sirkesalo, joka ei päässyt meidän mukavaan kahvitilaisuuteemme, joka järjestettiin TAMKin viestintäosastolla. Se on saanut uudet tilat saneeratussa rakennuksessa Kuntokatu 3:ssa. Taustalla kuvassa näkyy Essi Kannelkoski, joka oli juuri aloittanut työnsä viestinnässä. Tervetuloa Essi!
Tutustukaa voittaja-blogiin. Laajennatte siten näkökulmaanne positiiviseen taiteen ja viestinnän maailmaan ja saatte paitsi lukuelämyksiä myös esteettisiä kokemuksia hienoista kuvista ja väreistä.

Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.