sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Perhe ja ystävät vahvistavat johtajaa

Clintoneiden isovanhemmuus-onnea!
Suosikkijohtajaani Bill Clintonia on kohdannut hänen elämänsä yksi merkittävimmistä onnellisista tapahtumista, kun hänen tyttärensä Chelsea synnytti tyttären perjantaina. Vastasyntynyt Charlotte on koko perheen toiveiden täyttymys. Niin olen ymmärtänyt molempien kirjoista ja haastatteluista.
Kirjansa "Elämäni" (WSOY 2004) Clinton aloittaa näin:

Äidilleni, jolta opin rakastamaan elämää
Hillarylle, joka antoi rakkauden elämääni 
Chelsealle, joka toi kaikkeen iloa ja tarkoitusta

Nyt nämä kauniit sanat elämänsä naisille saavat jatkoa. Harva elämäkerta on ollut niin positiivista ja lämmintä luettavaa kuin Bill Clintonin. Hän tulee ihmistä lähelle ja hänen tarinastaan ongelmista huolimatta huokuu aina kiitollisuus ja tietynlainen nöyryys, mikä ei välity sanoista vaan niiden todentumisesta  elämässä. Lainaan tässä kirjan esipuheesta Billin kuvauksen perheestään:

"Perhe-elämäni Hillaryn ja Chelsean kanssa on ollut mittaamaton siunaus. Elämämme ei ollut täydellistä, niin kuin ei  kaikissa muissakaan perheissä, mutta upeaa se on ollut. Sen viat ovat enimmäkseen minun syytäni, minkä koko maailma tietää, ja sen jatkuvuus perustuu Hillaryn ja Chelsean rakkauteen. Minulla on ollut enemmän ja parempia ystäviä kuin kenelläkään muulla tuntemallani ihmisellä."
Jotta johtaja onnistuu vaativassa työssään, isossa tai pienessä organisaatiossa, rakastava perhe ja hyvät ystävät antavat voimaa jaksaa ja elää täydellistä elämää. Näissä tunnelmissa sydämelliset onnittelut Clintoneiden perheelle.

Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.