keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ennakkotietoa syksyllä alkavasta johtajakurssista 28

Erikoistumisopintoina (30 op) toteutettava Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -kurssi 28 alkaa syyskuussa 2011.Opinnot kestävät toukokuun loppupuolelle 2012. Lähiopetus ja opiskelu muutenkin on suunniteltu siten, että se on mahdollista työn ohella. Syksyllä on 15 lähiopetuspäivää ja keväällä 12.
Hakuaikaa on toukokuu. Seuraa TAMKin tiedotteita www-sivuilta. Sinne tulee lisää informaatiota, muunmuassa syksyn lähipäivät ja opetuksen sisältö, samoin tietoa valinnasta ja hakuehdoista.
Johtajakoulutus profiloi sinut koulutetuksi johtajaksi, saat varmuutta ja taitoa johtaa joko työyksikköä tai erityyyppisiä alamme palvelu- ja hoivakoteja.
Ohessa Johtajakurssi 23 Kista-Rinkebyn palvelutalon edustalla Tukholmassa. Matkailu avartaa, koulutuksen aikana käymme myös opintomatkalla Tukholmassa.
Seuraa ilmoitteluamme! Viereisessä palkissa on linkki juuri ilmestyneeseen TäydennyskoulutusPostia -verkkolehteemme. Siellä on ajankohtaista tietoa myös johtajakoulutuksesta.
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.