perjantai 25. toukokuuta 2012

Johtajakurssi 28 on valmistunut

TAMKin henkilökunnan kuoro Voice kohotti tunnelmaa
Eilen eli 24.5 valmistui johtajakurssi 28. He aloittivat opinnot viime syyskuussa ja nyt kaikki valmistuivat. Valmistumisjuhlassa oli sekä haikeutta että helpotusta ilmassa. Ryhmän puheenvuorossa Mari Toivonen kiittelikin hyvää ryhmähenkeä ja erityisesti tukea ja kannustusta, mitä ryhmäläiset olivat kokeneet matkan varrella.

Valmistusmisjuhlassa. Mari Toivonen on kolmas vasemmalta eturivissä
Mari nosti esiin harjoittelun esiintymisessä ja  esitysten pitämisen. Jokainen saikin useampia mahdollisuuksia, sillä seminaareissa oli aina jokaisella tilaisuus olla esillä. Hän piti sitä tärkeänä johtajan työn kannalta ja näissä tilanteissa ryhmän turvallinen ilmapiiri erityisesti tuntui hyvältä.
Loppupuheenvuoron sisältö oli tehty yhdessä. Antoisana oli koettu myös opintomatka, jossa oli tilaisuus tutustua kollegoihin lähemmin ja nauttia yhdessä merimaisemista ja kauniista aurinkoisesta Tukholmasta, hyvästä annista johtajan työlle ja oman johtajuuden pohdinnoille.

Iloisissa tunnelmissa opinomatkalla
Sophiahemmetin ohjelma on nähtävissä palkissa LUETTAVAA.

Draaman ja osallistavan teatterin erikoistumisopinto -ryhmä valmistui myös
Yhteistyö ei minkään johtajakurssin kohdalla ole päättynyt valmistumiseen, vaan vuosien ajan on silloin tällöin kokoonnuttu ja muisteltu menneitä. Hyvä verkosto on jokaisen johtajan henkistä pääomaa ja näissä tunnelmissa lähti johtajakurssi 28 kohti kesää ja uusia haasteita.
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.