tiistai 22. tammikuuta 2013

Otsatukka!

Asiassa kuin asiassa tulisi olla järjen ja tunteen hyvä koostumus. Jos on oikein järkiperäistä, kannattaa lisätä tunnetta ja toisinpäin. Näinhän opetetaan Sinisen meren strategiassa. Jos tuote tai palvelu on ihan ok, jutun tekee ripaus positiivista tunnetta ja jos on kovin tunteiden täyttämää, järki käteen!
Minullakin kulkevat nämä asiat kuin vuorovesi. Oli tosi mielenkiintoista kuunnella ja katsella Barack Obaman puhetta, seurata analyyseja sekä maailmalta että suomalaisesta näkökulmasta, mutta kevään jutun teki Michellen ja perheen muun naisväen vaatteet ja värivalinnat.

Otsatukka!
Otsatukka ilmaantui joitakin päiviä ennen virkaanastujaisia ja Michelle kommentoi sitä halullaan piristää, virkistää ja uudistaa lookiaan. Takki on newyorkilaisen 1965-syntyneen suunnittelijan Thom Brownen. Harmaata väriä on kirkastettu aniliinin värisillä  käsineillä ja samalla terästetty  naisten vaatteiden yhteensopivuutta.Suunnittelijan ja värivalintojen on nähty viestittävän "tavallisuutta". Michelle ei halua enää samalla tavalla tulla esiin muotifriikkinä vaan edistämiensä asioiden kautta. Hyvä niin.
Vielä ei ole tullut tanssiaiskuvia, mutta televisiossa nähtiin kirkkaan punainen selästä auki oleva kevyt iltapuku. Ei myöskään näytetty vauhdittuiko hellä ja hidas tanssi pikkutunneilla latinomenoksi, tanssiksi, jossa Obamaperhe on omassa elementissään.
Miten olisi otsatukka kevään kunniaksi johtajanaisille, miksei miehillekin!
Seija Telaranta

Ps. Tulihan se sieltä, "First Dance"- kuva

Michellen puhe-video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.