torstai 23. joulukuuta 2010

Johtajanaisen vaatteet

Selasin Damernas Världin joulunumeroa, jossa menestyvät johtajanaiset kertoivat pukeutumisestaan.
"Tunnen oloni mukavaksi 12 sentin koroissa"
"Tyylini on rento, mutta siinä on aina jotain ekstraa" 
 "Suoristan ryhtini ja se on siinä"
"Klassikko-vaatteita kannattaa olla vaatekaapissa, mutta niihin on aina lisättävä jotain kivaa, persoonallista ja arkea kohottavaa.
On  huomioitava tilanne ja harmonisoitava vaatetus siihen sopivaksi. Kuten tässä 4-vuotias Meimi on dj:tä seuratessaan valinnut Rockabilly-puseron profiloimaan sanomaa!

Michelle Obama, miljoonien naisten esikuva myös pukeutumisessa, sanoo aiheesta seuraavasti: "Rakastan vaatteita, muotia ja kauniiksi pukeutumista. Pidän vain sellaisia vaatteita, joissa tunnen oloni mukavaksi ja luonnolliseksi. Hän kehottaakin naisia vapautumaan paineista ja valitsemaan vaatteet, joissa tuntee olonsa onnelliseksi.Vapaudutaan siis pukeutumisen paineista ja ahkeasta business-tyylistä ja valitaan sekä arkeen että juhlaan vaatteet, joissa tunnemme itsemme kauniiksi. Silloin viesti on positiivinen, takuuvarmasti.


Tämän kuvan sain Obamalta Uuden Vuoden aattona Facebookiin. Itse asiassa häneltä tuli 60 kuvaa, jotka luonnehtivat hänen vuottaan Valkoisessa talossa. Aika monta kuvaa oli vaimostakin, tässä pikkumustassa tanssin pyörteissä. Michelle Obama on  muuten Vogue-lehdessä valittu yhdeksi maailman parhaiten pukeutuvista naisista vuonna 2010.
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.