keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -erikoistumisopintojen hakuaika on päättynyt

Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -erikoistumisopinnot, ryhmä 27 aloittaa TAMKissa tammikuussa. Määräaikaan mennessä tuli runsaasti hakemuksia, yhteensä 88 kappaletta. Kiitos kaikille hakijoille! Jokainen hakija saa tiedon pääsi tai ei opiskelemaan 15.12 mennessä. Johtajakurssille otetaan 24 opiskelijaa ja opiskelu alkaa torstaina 13.1.
 Seuraava johtajakurssi alkaa syyskuussa 2011, hakuaika on toukokuu 2011. Seuraa informaatiota TAMKin sivuilta ja tästä blogista.
Hyvää joululukemista on tuore oppikirja Johtamisen näkökulmat.Siinä on 61 kirjoittajaa ja 480 sivua. Kirjoittajina on johtamisen alan tunnetut vaikuttajat ja opiskelijat erikoistumisopinnoista ja ylemmästä amk-koulutuksesta. Sitä saa tilata osoitteesta:


www.tamk.fi/julkaisut

Julkaisun hinta on 38€ +lähetyskulut


Muuta mukavaa "johtajalukemista" on Sounio, L.Brändikäs
ja Jabe, M. &  Häkkinen, H. Uusi uljas johtaminen.

Molemmat kirjat ovat Talentumin tämän syksyn uutuuksia.

Lainaus Brändikkään alkusivulta.


"Suomalaisten asiantuntijoiden sudenkuoppa on  prosessipropaganda.Työinto uppoaa byrokratiaan. Markkinointi on tunteeseen tarttumista, ei taulukkotiedettä"

Seija Telaranta                                                                         
                                                                                                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.