keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Haku johtamisen erikoistumisopintoihin alkaa toukokuussa

Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -erikoistumisopintojen esite on valmistunut. Siinä on paljon hyödyllistä tietoa, jos suunnittelet opiskelua ja uraa sosiaali- ja terveysalan johtajana. Ohessa, kohdassa luettavaa, on kyseinen esite. Lisää tietoa ja syksyn lähiopetuspäivät löydät linkistä   www.tamk.fi/erikoistumisopinnot
Virkaanastujaistanssi

Johtaja tarvitsee koulutuksen, siitä huolimatta, että aina on ollut myös sellaisia menestyviä johtajia, jotka ovat saaneet hyvät johtajaominaisuudet syntymälahjana. Monet asiat maailmassa tapahtuvat 3-5 hengen ryhmissä, meidänkin johtajakoulutuksessa oppiminen tapahtuu pienryhmissä.Opetussuunnitelman pohjana on Balanced Scorecard ja sen neljä näkökulmaa muodostavat opintojaksot: prosessinäkökulma, asiakasnäkökulma, henkilöstönäkökulma ja talousnäkökulma. Opinnot alkavat perusopinnoilla, joissa opettelemme johtamisen kielen, historian ja nykypäivän johtamisopit. Talousnäkökulmassa, joka on laaja kokonaisuus, sisältönä on taloushallinto ja tuotteistaminen. Koulutuksessamme on alusta lähtien nähty talousosaaminen esimiehen ydinosaamisena, siksi siihen on panostettu.
Marraskuussa 2010 toimitimme "Johtamisen näkökulmat" -julkaisun, jossa on paljon hyödyllistä luettavaa opintoja suunnittelevalle. Julkaisun voi ostaa TAMKin kirjastosta tai tilata sieltä postitse. Hinta on 38€. http://www.tahtijulkaisut.net/kauppa/
Paitsi että johtaminen on ammatti, se on myös haastava ja hohdokas tehtävä, joka palkitsee siihen paneutuvan tekijänsä. Toimeen astuessaan voi vaikka tanssia pienet latinotanssit kuten Barack ja Michelle.
Hakuaikaa on koko toukokuu.Tervetuloa johtamisen opiskelijaksi!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.