keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Vaalivoittaja Ulla Kampman

Pöly ei ole vielä laskeutunut Tampereenkaan vaaleista, vaikka huomiomme kiintyikin Amerikkaan ja tänään tietysti voittaja Obamaan. Peukkuja Obamalle piti myös Ulla Kampman, Tampereen valtuuston uusi jäsen.
Ulla edustaa Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -erikoistumisopintojen Vintage-osastoa, sillä hän on suorittanut opinnot joulukuussa 2001. Erikoistumisopintojen nimi oli silloin Hallinto ja työnjohto.Sihteerimme Anne onnistui löytämään arkistojen kätköistä Ullan opiskeluryhmän ja valmistumispäivän. Eli kaikki on tallessa vaikka talo ja nimikin on vaihtunut opinnoilla. Ulla on erikoistunut ensin leikkaussalihoitajan työhön ja käynyt myös työnohjaajakoulutuksen. Johtamisen opintojen tavoitteena oli osastonhoitajuus, mutta ennenkuin se ehti toteutua Ulla siirtyi vuonna 2003 Tampereen yliopiston lääketieteellisen  tiedekunnan opetushoitajaksi, nykyiseksi koordinaattoriksi.

Ulla Kampman, edustava johtajanainen
Jo leikkaussalityön ohella Ulla oli aktiivisesti mukana ammattiyhdistystoiminnassa kuten nyt yliopistollakin. Hän on yliopiston henkilökuntayhdistyksen sihteeri ja luottamusmies. Yhteiskunnallisista asioista hän on ollut kiinnostunut aina ja pyrki jo edellisellä kaudella kaupunginvaltuustoon, vähän leikkimielellä, kuten hän itse asian ilmaisi. Nyt on tosi kyseessä, sillä valtuustopaikka tuli kunnallisvaaleissa. Täällä johtajakoulutuksen konehuoneella olemme tosi iloisia Ullan saavutuksesta, ahkera ja päämäärätietoinen työ kannattaa aina ja se auttaa saavuttamaan asettamansa tavoitteet. Pientä ylpeyttäkin on ilmassa, kun meidän kouluttamat johtajat menestyvät.

Ulla kertoo, että johtajakoulutuksessa hän ymmärsi pystyvänsä enempään. "Se oli sykäys minulle tehdä asioita joita haluan, ilman turhaa epävarmuutta ja vaatimattomuuta".
Ulla jatkaa työn ohella opintojaan yliopistolla kansanterveystieteen parissa. Hyvä johtaja osaa myös kirjoittaa. Niin Ullakin, sillä hän on tässä vaalityön tuoksinassa kirjoitanut artikkeleita terveydenhuollosta, vanhusten asioista ja miten niitä tulisi tulevaisuudessa organisoida ja johtaa.
Eteenpäin mennään!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.