maanantai 10. joulukuuta 2012

Johtajakurssin 31 opiskelijat on valittu tänään

Johtajakurssi, Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla ryhmä 31, on tänään valittu 79 ansioituneen hakijan joukosta. Valinnan perusteet on esitelty tällä palstalla jo aiemminkin, mutta tärkein kriteeri on toimiminen esimiestehtävissä ilman johtajakoulutusta.  Opetussuunnitelma on laadittu siten, että parhaiten onnistuu opiskelija, joka pystyy yhdistämään teoreettisen tiedon käytännön johtamiseen. Näin toimivat muutkin esimieskoulutukset kautta maailman. Kyllä me valitsijat olemme usein pahoillamme, kun niin monet hyvät hakijat jäävät koulutuksen ulkopuolelle ja mieli tekisi kouluttaa niitäkin, joilla on ura vasta hakusessa. Tänä vuonna oli kymmenen hakijaa vähemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Mutta hakijoiden taso todella korkea.

Valintaan osallistuivat erikoistumisopintojen kehittämispäällikkö Tiina Hakkarainen ja opettajista Outi Wallin ja allekirjoittanut. Jokainen hakija, tuli valituksi tai ei, saa tiedon postissa tällä viikolla. Sihteerimme Anne Kivelä on nopsa ja kokenut, joten aikataulu pitää. Kirjeet eivät lähde missään on-off -järjestyksessä.

Kiitoksen kukka kaikille hakijoille ja onnittelut valituille
Ryhmään valittiin 22 opiskelijaa ja varasijoille 5. Sosiaalialan hakijoita on vähemmän, samoin miehiä, mutta mukava ryhmä tulee ja erilaisia ihmisiä eri puolilta Suomea. Tervetuloa tammikuun 10. aloittamaan johtamisen opintoja. 
Seija Telaranta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.