maanantai 31. joulukuuta 2012

Onnea Vuodelle 2013

Täältä Johtamisen blogin konehuoneelta kiitän kaikkia lukijoita ja sivulla kävijöitä Teitä on ennätysmäärä, lähes 60 000. On todella upea asia, että johtaminen ja sen eri ilmiöt kiinnostavat ihmisiä.100 artikkelia on ilmestynyt tätä vuonna, joten sanomaa on riittänyt. Tervetuloa kirjoittajaksi ja kommentoijaksi, aina löytyy palstatilaa uusille asioille. Voit myös kertoa itsestäsi ja kokemuksistasi johtajana.

Kun aamulla avasin Aamulehden, siellähän oli jälleen kuva ja haastattelu osastonhoitaja Arja Laitisesta. Juttu oli otsikoitu, "Arja Laitinen murtaa taas lasikaton Nokialla". Arja on Johtamisen erikoistumisopintojen kasvatteja ja luonut uraa paitsi työssään Nokian terveyskeskuksessa myös politiikassa. Hänestä on tulossa Nokian kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Viime kauden hän oli valtuuston puheenjohtaja. Ruusuja Arjalle ja lämpimät onnittelut. Arja on taitava sosiaalisessa mediassa ja viestinnässä muutenkin. Ja mikä parasta, hän on aina positiivinen, iloinen, nopsa ja näpsä. Tekee kaiken tässä ja nyt taitavasti, kanssaihmiset huomioiden. Hän on esimerkki siitä, kuinka tartutaan asioihin ja annetaan mennä, vaikka läpi sen kuuluisan naisen uran lasikaton.

Rumbakaan ei pidä raketeista, Meimi suojelee
Uuden vuoden aattona palaa vieläkin mieleeni työni ensiavussa, jolloin  vartti vuoden vaihtumisen jälkeen tuotiin kaksi teinipoikaa eri paikoista, molemmilla silmät puhki. Eli jos on ihan pakko ampua raketteja, huolehdi siitä, ettei tule vahinkoja eikä eläimetkään kärsi.
Iloista ja turvallista  aattoiltaa kaikille!

1 kommentti:

  1. Riemukasta vuoden vaihdetta ja onnea uudelle vuodelle.

    Johtaminen on toisinaan yksinäistä puuhaa mutta ei koskaa tylsää eikä tukahduttavaa. Keskustelin tänään erään pitkän uran johtajana/henkilöstöjohtaja työskennelleen henkilön kanssa. Hänen viisain sanoin, "johtajan työ on yksinäistä, eikä siinä kavereita saa vaan ei pidäkään. Johtajan on johdettava niin, että syntyy tulosta ja henkilöstölle reilu ja luotettava työympäristö.

    Terveiset kaikille kurssilaisilleni ja opettajille!

    Arja Laitinen

    VastaaPoista

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.