tiistai 13. maaliskuuta 2012

Mitä nyt kysytään?

Kevään koittaessa moni jo ajattelee syksyä. Koska alkaa seuraava johtajakurssi,  Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -erikoistumisopinnot ja koska on hakuaika. Onneksi elämässä on vielä jotain, mikä ei ole muuttunut. Johtajakurssi 30 alkaa syyskuun 3. päivänä ja esite on juuri ilmestynyt palkkiin LUETTAVAA.Klikkaa siitä, niin saat vastauksen kysymyksiin yhdestä kohdasta.Hakuaika on toukokuu. Totta kai montaa mietityttää jaksanko aloittaa opiskelun työn ja perhe-elämän ohessa ja tuleeko vuodesta raskas.
Monet opiskelijat sanovat, että jos se ottaakin, niin paljon myös saa. On todella antoisaa opiskella muiden esimiesten kanssa ja seurassa, saada vertaistukea ja lohdutusta huonoina päivinä. Hyvinä taas kaikki onnistuu ja sujuu kuten muutenkin elämässä.
Johtajakurssi 29 strategian pyörteissä
Johtajakurssi 29 aloitti tammikuussa ja nyt ollaan edetty jo varsin pitkälle opinnoissa. Perusopinnot on suoritettu, taloushallinnon haastava opiskelu aloitettu ja tänään alkoi prosessijohtamisen opintojakso kahdella teoriapäivällä. Selvitimme mitä strategia on ja ennenkaikkea miten se jalkautetaan työyksikön henkilöstölle niin, että jokainen tuntee sen omakseen ja saa siitä rakenteen työlleen. Tutustuimme Kaplanin ja Nortonin sekä  Mintzbergin näkemyksiin asiasta. Ei niin helppoa mutta ei mahdotontakaan oppia.Itsenäinen opiskelu tapahtuu tiimeissä.
Marja Välimäki, Kirsi Sievinen, Taru Tamminen ja Eeva Nieminen
Aikuisilla ei suinkaan ole aikaa tehdä tiimitehtäviä iltaisin koululla vaan oppimisympäristö Moodlessa käydään valtaosa keskustelusta ja tehdään päätökset ja aikataulut. Siihenkin tottuu nopeasti ja syntyy iloinen vuorovaikutus tiimiläisten kesken kuten kuvasta näkyy.Eteenpäin mennään!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.