maanantai 27. elokuuta 2012

Tervetuloa opiskelemaan, Johtajakurssi 30

Olen vastaanottanut johtajakursille 30 tulevien opiskelijoiden ennakkotehtäviä jo viikon verran. On ollut todella mukavaa lukea, miten innostuneita kaikki ovat aloittaessaan Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla erikoistumisopinnot.Samalla kun on intoa piukassa, mietityttää tietysti, millaista opiskelu pitkänkin tauon jälkeen on ja miten pystyn kaikkeen työn ja perheen ohella. Tälle kurssille haki tasan 100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Kaikilla on jonkinasteinen esimiespaikka, sillä se on ollut valintakriteeri. Olemme pitäneet siitä kiinni kaikki nämä vuodet siksi, että on aivan toinen asia kun on kokemusta. Opiskelu tulee osaksi arkityötä, vahvistaen ja täydentäen sitä. Se on myös näkemys kansainvälisesti kun tarkastelee johtajakoulutusten edellytyksiä.

Tiedonjano voi olla yhtä voimakas kuin veden....
Kurssille otettiin 22 opiskelijaa. Kesän aikana on neljälle tullut esteitä aloittaa, joten yhtä monta on otettu varasijoilta. Pisimmästä matkasta tulee vaasalainen ja kurikkalainen. Kellokoskikaan ei ole aivan lähellä. Helsingin suunnalta tulee useampi ja muut ovat sitten Tampereelta ja lähialueilta. Tällä kerralla tuli valituksi kolme puhtaasti sosiaalialan tutkinnon suorittanutta. Muut ovat terveydenhuollosta, mutta hyvin monilta eri alueilta, mm. suuhygienisti, lääkintäesimies ja terveydenhoitaja. Kolme miestä on mahtunut mukaan. Yleensä miehiä on ollut kahdesta viiteen. Opiskelu tapahtuu tiimeissä ja hyvin se onnistuu niiltäkin, joilla on pitkä matka. Meillä on tänä syksynä otettu käyttöön uusi oppimisympäristö Tabula, jonka avulla keskustelut ja tiedon siirrot tapahtuvat helposti.

Johda nyt tätäkin tiimiä...
Opiskelu alkaa viikon kuluttua maanantaina 3.9.klo 10. Ensin on yhteinen tilaisuus kaikille erikoistumisopinnot aloittaville ja päivän aikana tutustumme toisiimme ja koulun palveluihin.Johtamisen perusopintojen teoriapäivät ovat koululla torstaina ja perjantaina 6. ja 7. syyskuuta. Me opettajat, Outi Wallin, Tiina Wickman-Viitala ja allekirjoittanut olemme täällä valmiina ottamaan teidät lämpimästi vastaan.
Tutustu Outiin osoitteessa: http://tamk-johtaminen.blogspot.fi/2012/06/outi-wallin-on-nyt-tohtori.html
Tiina opettaa taloushallinnon 8 opintopisteen kokonaisuuden. Hänen artikkelinsa ja kuvansa löydätte osoitteesta: http://tamk-johtaminen.blogspot.fi/2011/11/tuotteistaminen-hallitaan.html
Merja Leinonen vastaa koulutuksen käytännön järjestelyistä ja häneltä olette saaneet tiedon opiskelupaikasta ja muusta siihen liittyvästä.

Merja Leinonen

Olette sydämellisesti tervetulleita!
Seija Telaranta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.