tiistai 14. elokuuta 2012

Valmistauduimme ottamaan vastaan Johtajakurssin 30 opiskelijat

Ryhmäkuva
Syksy on saapunut Tampereen ammattikorkeakouluun ja eri yksiköissä valmistaudutaan vastaanottamaan entiset ja uudet opiskelijat. Erikoistumisopinnot ja niiden joukossa Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -ryhmä kuuluu hallinnollisesti Täydennyskoulutus ja myytävät palvelut -yksikköön. Ensimmäinen henkilökunnan kokous pidettiin Kaupin metsässä kalliolla ja nautittiin ihanasta auringonpaisteesta sekä kahvista, sämpylöistä ja Tuija Kontion leipomasta mustikkapiirakasta. Esimiehemme Tuija Kontio on kuvassa toinen vasemmalta ja ensimmäinen vasemmalta on erikoistumisopinnoista vastaava kehittämispäällikköTiina Hakkarainen.
Johtajakurssille 30 oli tasan 100 hakijaa. Valintaan osallistuneena voin sanoa, että kaikki hakijat olivat päteviä ja olisivat tarvinneet koulutuksen, mutta vain 22 pääsee nyt aloittamaan. Eli koulutuspaikka on arvokas asia.

Paljon on taas muistettavaa...
Johtajakurssin käytännön asioita on paljon ja kesänkin aikana on tapahtunut muutoksia ryhmässä, sillä kaikki valitut eivät voikaan aloittaa opiskelua. Siksi ainakin kolme on päässyt varasijoilta. Aikuisen opiskelussa on monta liikkuvaa osaa. Vaikka motivaatio onkin korkealla, harvempi pystyy tekemään valintoja ja ratkaisuja huomioimatta perhettä. On puoliso, lapset, lastenlapset, omat tai puolison vanhemmat ja muut perhepiiriin kuuluvat läheiset, joille muutos yhden elämässä on muutos myös heidän  elämäänsä. Kuvassa vasemmalla on Merja Leinonen ja äärimmäisenä oikealla Anne Kivelä, jotka ovat jo nyt olleet mukana järjestelemässä opiskelun aloittamiseen liittyvissä asioissa Johtajakurssin 30 osalta. Olette sydämellisesti tervetulleita aloittamaan opiskelut!

Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.