tiistai 17. tammikuuta 2012

Michellen synttäripäivä


Michelle Obama täyttää tänään 17. tammikuuta 47 vuotta. Facebookissa oli Barack Obaman kirjoitus vaimonsa synttäripäivän tiimoilta: "Hänessä on jotain mikä heijastaa rehellisyyttä ja voimaa. Se tekee hänestä uskomattoman ammattilaisen, elämänkumppanin, vaimon ja äidin". Aika ihanasti sanottu. Kun lähetti onnittelukortin, sai hetken päästä kiitokset siitä. Linkki onnittelukorttiin:  http://my.barackobama.com/note-for-michelle Vautsi! Vuorovaikutus toimii sosiaalisessa mediassa ja kaikille miehille tässä pieni vihje siitä, kuinka kauniit sanat vaimosta saavat hänet kukoistamaan.
Michelle on koulutettu nainen, juridiikan tutkintonsa hän suoritti Harvardin yliopistossa. Hän loi uraa Chicagossa lakiasiaintoimistossa ja myöhemmin toimi suuren sairaalan hallintojohtajana. Juristina ollessaan hän sai työtoverikseen tulevan miehensä, jolle hän toimi mm. tutorina.  Michelle oli menestyneempi Barackin vielä hakiessa elämälleen suuntaa.

Monen yrityksen jälkeen Michelle vihdoin suostui tapaamaan ohjattavansa työn ulkopuolella ja niin löytyi suunta myös Barack Obaman elämälle tunnetuin seurauksin.
Lapsista Malia on syntynyt vuonna 1999 ja Natasha 2001. Essence-lehti on valinnut Michellen 25. vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi maailmassa ja hänen eleganssinsa on saanut paljon kiitosta ja ihailua. Syntymäpäivänä ei viitsi mainita näitä viimeisimpiä huhuja, joiden mukaan Michellestä on tullut tuhlari ja vaatimustaso on noussut pilviin.
Hän on ensimmäisenä naisena ottanut sydämen asiakseen lasten ravitsemuksen ja liikunnan. Hän johtaa projekteja ja toimii itse esimerkkinä siten, että Valkoiseen taloon on tullut vihannesviljelmä, jonka tuotteita käytetään ja liikuntaa lisätään.
Onnittelut Suomesta!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.