tiistai 23. elokuuta 2011

Johtajakurssi 27 on hyvässä vedossa

Johtajakurssi 27 aloitti tammikuun 13. päivänä eli nyt ovat opinnot yli puolenvälin.Kesä on virkistänyt ja antanut mahdollisuuden reflektoida kevään oppeja ja mikä parasta, lomailla ja viettää aikaa perheen kanssa.

Luokkakuvassa ryhmä 27
Opinnoista on jäljellä henkilöstönäkökulma, tuotteistamisen opintojakso sekä jo kesän alussa aloitettu kehittämistehtävä, jonka tarkoitus on viedä oman yksikön elämää eteenpäin.Monet asiat opitaan ja työstetään pienryhmissä kuten muissakin johtajakouluissa ympäri maailman.Yhdessä toinen toistaan tukien, kannustaen ja vahvistaen.Maailmahan ei tee mitään kopioilla vaan elämä muuttuu paremmaksi kun jokainen saa kasvaa omaa tietään ja tehdä itselleen sopivia valintoja turvallisessa ympäristössä.
Monella ryhmän opiskelijalla on synnynnäisiä johtajanlahjoja, mutta koulutus parantaa johtajalle hyvin tärkeätä itsetuntoa ja itsevarmuutta sekä auttaa löytämään työkaluja kun kaikki ei menekään putkeen lahjoilla ja kokemuksella.
Marraskuun lopussa lähdemme Eskilstunaan, olemme kaupungin vieraina ja tutustumme Mälarsjukhusetin johtamiseen entisen johtajakurssilaisen Sari Steniuksen johdolla. Hän toimii sairaalassa verksamhetschefinä, toimialajohtajana. Johtaminen tarvitsee eskuvia!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.