perjantai 12. elokuuta 2011

Toisinajattelua strategisesta johtamisesta

Lämmin kesä kului minulta pitkälti terassilla loikoillessa kirjoja lukien, mitä nyt välillä pulahdin lämpimään Pyhäjärveen, kun alkoi pää kuumeta… Tässä haluan esitellä serkkuni, KTT Eero Vaaran yhdessä TkT Saku Mantereen ja  TkT Kimmo Suomisen kanssa toimittaman teoksen, Toisinajattelua strategisesta johtamisesta. Kirjassa otetaan käyttöön sellaiset käsitteet kuin strategiasolarium ja strategiahuumori, joita varmasti tarvitaan, kun pimenevissä syksyn illoissa aloitetaan monilla työpaikoilla ne strategianeuvottelut ja -kierrokset… Saataisiinko strategiatyöskentelyyn puhallettua intohimoa ja improvisaatiota, sellaista panosta voisimme kukin miettiä omalta kohdaltamme, jos ja kun saamme strategiatyöskentelyyn osallistua!
Teoksen esittelee Veijo Kauppinen Talouselämän tänään ilmestyneessä numerossa 26. Tässä linkki kustantajan WSOYpron sivulle, josta voit lukea kirjan takakannen esittelyn. Siitä kiteytys: 'Arjessa piilee strategian onnistumisen salaisuus!'
Tervetuloa kaikille uusille ja jatkaville johtajakoulutuksen opiskelijoille, tapaamisiin toisinajattelun merkeissä!
Terveisin, Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.