keskiviikko 10. elokuuta 2011

Syyslukukausi on alkanut TAMKissa

Eilen tiistaina vietettiin henkilöstön kesken avajaisjuhlaa. Meitä on yhteensä 809.  Etualalla punertavassa paidassa on  rehtorimme Markku Lahtinen. Valtakunnallisessa vertailussa TAMK on selkeästi Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu.

Tervetuloa opiskelijat!
Tampereen ammattikorkeakoulun visio on antaa menestymisen avaimet luomalla uutta ja kansainvälistä osaamista. Toimintaperiaatteenamme on, että sitoudumme yhteisiin tavoitteisiin, pyrimme opiskelijoiden menestykseen ja yhteiseen hyvinvointiin, toimimme yrittäjämäisellä asenteella koko TAMKin parhaaksi.
TAMKin osaamisen profiilissa on kolme suurta kokonaisuutta: Hyvinvointi ja terveys, oppiminen ja luovuus sekä talous ja tuotanto.
Arvostamme yhteisöllisyyttä, yksilön ja erilaisuuden kunnioittamista, kestävää kehitystä sekä osaamista ja yrittämistä.
Johtajakoulutuksissa olemme sitoutuneet näihin yhteisesti sovittuihin asioihin. Olemme iskussa vastaanottamaan ylemmän amk-tutkinnon Kehittämisen ja johtamisen ryhmän 11(24 opiskelijaa) ja Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla erikoistumisopinto-ryhmän 28 (22 opiskelijaa), jotka aloittavat tänä syksynä opintonsa. Ja tervetuloa jatkavat ryhmät. Johtajakurssi 27 valmistuu jouluksi ja YLEAMK-ryhmä 10 kevään aikana.
Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita TAMKiin!
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.