perjantai 19. elokuuta 2011

"Kehittämislepo" kesällä myös työyhteisöissä

Tapasin kesällä entisen johtajakurssilaisen hänen työpaikallaan. Hän lausahti nauraen: "Hei Outi! Nyt kesällä ei kehitellä mitään, kun kaikki ovat lomalla!" Jäin pohtimaan jälkeenpäin kesän ja levon merkitystä ja tulin siihen tulokseen, että myös työyhteisöissä on hyvä kesällä pitää "lepoa" jatkuvasta kehittämisestä. Niukempien henkilöstöresurssien vallitessa kesällä, on perusteltua keskittyä perustehtävään, sijaisten perehdyttämiseen ja siihen, että toimitaan ammatillisesti ja asiakaslähtöisesti.

Outi Wallin keräsi kesällä voimia

Myös itse huomasin pitäväni todellista lepoa kehittämisestä ja suorittamisesta. Kesä kului auringosta, perheestä ja läheisistä sekä aikatauluttomuudesta nauttien. Erittäin hyvä ja suositeltava kokemus kaikille! Nyt huomaankin, että koulutyön alkaessa aivot käynnistyvät helposti koulutuksen ja opintojaksojen kehittämisen suuntaan ja on mukava olla taas työyhteisön arjessa mukana. Odottakaahan vaan kurssilaiset, mitä kaikkea taas keksitään talven iloksi....
Outi Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.