maanantai 22. elokuuta 2011

Peruiko kukaan, pääsikö varasijalta?

Nyt kysytään sitä, pääseekö  johtajakurssille, Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla, ryhmään 28 vielä. Koulutus alkaa 1.9 ja valmistumispäivä on 24.5.2012. Vastaus kysymykseen on, että  2 valittua ei päässyt aloittamaan opiskelua, joten vain varasijoilta 1 ja 2 pääsi  ryhmään. Kaikki valitut kuten koulutuksessa nyt olevatkin ovat työssä käyviä, vastuullisessa asemassa sosiaali- ja terveysalalla toimivia esimiehiä, naisia ja miehiä elämän ruuhkavuosissa.Ryhmään 28 tulee opiskelijoita monesta suunnasta. Tampereelta, Vaasasta, Muuramesta, Mäntästä, Kihniöstä, Parkanosta, Helsingistä, Janakkalasta, Nokialta ja Vimpelistä. Sopivassa suhteessa sosiaalialalta ja terveysalalta.
Usein on ollut enemmänkin peruutuksia, mutta nyt ei siis juurikaan. Hätä ei ole tämännäköinen, sillä seuraava johtajakurssi alkaa jo tammikuussa. Hakuaikaa on marraskuu. Seuraa siis TAMKin erikoistumisopintojen informaatiota. Hakematta ei pääse!

Edempänä blogissa on meidän opettajien, Tiina Wickman-Viitalan, Mervi Lepistön ja Outi Wallinin kesäkuulumiset. Allekirjoittanut on viettänyt kesän kotiseudulla ent. Viljakkalassa, joka nykyisin on Ylöjärvi. Mitä nyt tietysti parit Ruotsin matkat ja muuta ajelua. Parasta on tietysti ollut lapsenlapseni Meimin kanssa vietetty aika.

Meimi 5v.  festareilla

Meimi marjastaja
Tässä on kuvassa Hämeenkyrön perinnemaisema. Mikäänhän ei vedä vertoja näille kauniille seuduille, joten on ollut ihan helpottavaa kun ei ole tarvinnut matkustella ruuhkaisissa suurkaupungeissa.  Aika aikaa kutakin.
Seija Telaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia kommentteina.